Naturmedisinsk Aromaterapi

  • Aromaterapi kjennetegnes som en kombinasjon av massasje og bruk av eteriske oljer.Aromaterapi

  • Massasje og oljenes virkning har vært kjent i årtusener.

  • Massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner. Den viktigste oppgaven er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene oppstår på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelser, men kan også ha med følelsesmessige årsaker å gjøre. Dette kan føre til smerte.

  • Eteriske oljer kommer fra blomster, blader, bark og skall fra forskjellige planter og trær. Eteriske oljerOg disse inneholder en rekke komponenter av plantekjemiske stoffer som virker på forskjellige måter. De tas opp av huden og føres via blodbanene til der de trengs for så å utskilles.

  • De eteriske oljene påvirker også luktesenteret i hjernen, nært tilknyttet følelsene våre. De ulike oljene har unike terapeutiske egenskaper. Noen virker oppkvikkende, andre avslappende, vanndrivende, antiseptiske, sirkulasjonsfremmende og cellefornyende. 

  • Aromaterapi kan også brukes som inhalasjon, gurgling, som omslag, påføring, i bad / dusj, fotbad og romoppfriskning.

  • De aller fleste kan nyte godt av aromaterapiens velgjørende massasje. Behandlingen kan oppleves som en oase i en travel hverdag. Spesielt nyttig kan det være for mennesker som står i en stresset livssituasjon, eller har mange og viktige oppgaver foran seg, også mennesker med vanlige omsorgsoppgaver.

  • Aromaterapi kan forebygge sykdom og hindre at belastninger setter seg i kroppen. Behandlingen kan gi oss en verdifull opplevelse av fullstendig hvile samt å hente nye krefter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s