Andre terapier

Fotsoneterapi
Hele kroppen avspeiles i føttene. De forskjellige sonene er lokalisert i den anatomiske rekkefølgen de korresponderende organer og vev finnes i kroppen. Ved å trykke på/massere disse sonene påvirkes de korresponderende organer/vev i kroppen.

Akupunktur 2000
En ny type akupunktur utviklet av den danske akupunktøren John Boel. Her blir nåler satt rundt ledd i et system der virkningen skjer øyeblikkelig ved nøyaktig innsetning av nålene. Må så følges opp med flere behandlinger.
Se
www.akupunktur2000.dk for mer informasjon.

Øreakupunktur
Også i øret har vi små soner/punkter som korresponderer med organer og vev i kroppen. Ved å sette på nåler, frø eller magnetkuler på disse punktene stimuleres kroppen. Ofte blir dette brukt som en kombinasjon med klassisk akupunktur eller fotsoneterapi.

Klassisk massasje av nakke/skuldre/rygg
Massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner. Massasjens viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenninger kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha med følelsesmessige årsaker å gjøre, og kan gi smerter i f.eks. rygg, nakke, skuldre, hofte og knær. Massasje er en av de viktigste behandlingsmetoder mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære i kropp og sjel.


Ørelysbehandling

Er en urgammel indiansk naturbehandling. Ørelyset er håndlaget av bivoks og honningsekstrakt, samt urter. Ørelyset virker rent fysikalsk. I gjennom flammens bevegelse fra ørelyset skapes et lett trykk nedenfra og vibrasjonsbølger i luften. Dette virker som en myk massasje av trommehinnen. Kan også drenere væske fra mellomøret. Voks fra øregangen løses opp og trekkes inn i lyset.

Anbefales:
– Ved plager i øre, bihuler, nese og øvre luftveier
– Til avslapning ved stress og anspenthet
– Ved øresus og dårlig hørsel
– Trykkregulering ved hodepine
– Sirkulasjonsforstyrrelser i mellomøret
– Svimmelhet ved krystallsyken 

Koppingmassasje
Denne behandlingsformer setter hudområder under vakum ved hjelp av kopper. Selve koppingen gjøres etter et spesielt system og ved bruk av eteriske oljer som forsterker behandlingen. Kan brukes ved smertetilstander og for å øke blod- og lymfesirkulasjonen.


Bodywrapping / anticellulittbehandling / kroppsrensekur
Behandling som renser kroppen for slaggstoffer, øker blod- og lymfesirkulasjonen og strammer opp huden. Kroppen påføres en gel med forskjellige eteriske oljer og pakkes inn i folie. Deretter ligger man i et varmeteppe i ca 40 minutter. Avsluttes med en lett massasje.

Virkning:
– Avgiftende og rensende
– Løser opp spenninger
– Bekjemper cellulitter
– Bindevevsstrukturen i huden styrkes
– Reduserer strekkmerker
– Anbefales spesielt til fibromyalgipasienter

Økologisk hudpleie
Renser i dybden, øker sirkulasjonen og tilfører huden vitaminer og antioksidanter med økologiske hudpleieprodukter fra Evolve, Mille Ullivi, S5 m.m .Gjør huden myk og glatt og gir en sunn glød. Les mer om produktene hos Green Spirit.

Kosmetisk akupunktur

En naturlig behandling av linjer/rynker i ansikt. Akupunktur stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp muskulaturen. Et alternativ til kirurgi og botox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s